Scandinova indgår nyt samarbejde med Kährs Group

Scandinova og Kährs Group i nyt strategisk samarbejde

Vi er glade og stolte over at kunne dele en spændende nyhed med jer.
Scandinova har indgået et nyt samarbejde med Kährs Group, som er en af verdens førende producenter af trægulve. Som den eneste gulvgrossist i Danmark, der forhandler Kährs, er vi stolte over at kunne tilbyde vores kunder de bedste gulvløsninger inden for trægulve. 

Kährs er kendt for at anvende innovativ teknologi. De var de første til at udvikle et trægulv med et mekanisk låsesystem, som gør det nemmere at installere uden brug af lim. Deres patenterede låsesystem gør det let at installere gulvene selv, hvilket reducerer installationsomkostningerne. Deres gulve har en flerlagskonstruktion, som giver øget stabilitet og holdbarhed sammenlignet med massive trægulve.

Stort fokus på bæredygtighed

Kährs Group har også en lang tradition for at fokusere på bæredygtighed. 

De bruger bæredygtigt træ, støtter genplantningen af skove og har innovative produktionsmetoder, der minimerer spild og miljøpåvirkning. 

De er certificeret af flere miljøorganisationer, hvilket garanterer, at deres produkter lever op til høje miljøstandarder. Deres produkter bærer bl.a. certifikater som Svanemærket, FSC, PEFC, ISO, M1, EPD mv.

Dette stærke fokus på bæredygtighed taler direkte ind i Scandinovas egen målsætning om at tilbyde kvalitetsprodukter og certificeret træ, der ikke belaster vores planet. 

Det ideelle valg for både private og kommercielle projekter

Med over 160 års erfaring i branchen har Kährs skabt nogle af de mest holdbare og æstetisk tiltalende trægulve på markedet. 

Deres produktsortiment spænder bredt fra klassiske trægulve til avancerede, moderne designs, hvilket gør dem til et ideelt valg for både private boliger og kommercielle projekter.

Vi ser frem til dette spændende samarbejde, og vi er sikre på, at vores samarbejde med Kährs Group vil bringe mange nye muligheder og fordele for alle vores kunder.

Trægulve i højden

Trægulve i højden

Det Odense-baserede gulvfirma Lumby-Gulve vandt sidste år gulventreprisen på intet mindre end 23.000 kvadratmeter plankegulve til Pasteurs Tårn i Carlsberg Byen. Projektet er nu godt undervejs, og Lumby-Gulve er rykket op i højden

Vi indtager Vestegnen

Vi indtager Vestegnen

Scandinova runder året af på fornem vis og sætter endnu en nål i Danmarkskortet, når vi den 30. november åbner vores anden butik på Sjælland.

Scandinova i Odense får mere plads

Scandinova i Odense får mere plads

Scandinova arbejder for at gøre din hverdag nemmere. Derfor lancerer vi nu en ny og effektiv produktserie, der lever op til en række miljøcertificeringer ‒ herunder Dansk Indeklima Mærkning.

Vi skal tale om værdiskabelse

Vi skal tale om værdiskabelse

Jacob Storm tiltrådte 1. juli som ny CEO i Scandinova. Her fortæller han om sine første 100 dage i spidsen for Danmarks største gulvgrossist.

Hvis du vil have fingrene i de nye produkter, kan de findes i din lokale Scandinova-butik. Hvis du vil høre mere om serien, Indeklimamærket eller have tips til anvendelsen, kan du kontakte en af vores dygtige salgskonsulenter, der står klar til at rådgive dig.

Ved at klikke “Acceptér alle” gives der tilladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statistik og Marketing.